Guide: Kalendere

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Diverse verktøy

Her finner du verktøy som på ulike måter kan øke din produktivitet og effektivitet. Dette er programmer som gjør det mulig å legge ut notatet på skrivebordet i Windows, skrive en gjøremålsliste, og et program som forteller deg hvordan du faktisk bruker PC-en din.

EssentialPM er en elektronisk planlegger med almanakk, gjøremål, notater, kontakter og så videre. Programmet finnes i både kommersiell og gratisversjon - se sammenligning på denne siden.

IQ-notes er et program som gjør det mulig å legge ut notater på skrivebordet i Windows, noe du ønsker å huske på. Programmet kan konfigureres på mange måte: med påminnelse, med passordbesykttelse eller med forskjellig utseende, bare for å nevne noen muligheter.

Stickies et et virtuelt post-it program som gjør at du kan legge notater på skrivebordet i Windows. Notatene kan synkroniseres, importeres eller eksporeres, og utseendet kan konfigureres. Programmet har også et varslingsmulighet.

Task Coach er et program for gjøremål, med mulighet for både korte og lange gjøremålslister. Programmet kan konfigureres på flere måter.

To Do List er et gjøremålsprogram som støtter notater og gjøremålslister på flere nivåer. Programmet kan konfigureres på flere måter.

Efficient To-Do List Free er et program for gjøremålslister. Det finnes i både kommersielle versjoner og gratisversjoner.

PC Usage Viewer er et program som forteller deg hvor mye du faktisk bruker PC-en. Programmet henter informasjonen direkte fra Hendelseslisten i Windows, det vil si funksjonen i Windows som registrer det som skjer fra oppstart til avslutning. Programmet bruker fargekoder til å forskjellige aktiviteter, dato og klokkeslett. Programmet støtter Windows XP, Vista, Server 2003 og Windows 7.

Manictime kan brukes til å overvåke hvor mye du faktisk bruker PC-en, og hvilke programmer du bruker i løpet av dagen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen