Guide: Kalendere

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Synkronisering

Det finnes flere alternative programmer som kan brukes til å synkronisere data i kalendere mellom eksempelvis Google kalender og Outlook, eller mellom kalender på en PC og mobiltelefon. På denne siden finner du noen av dem


Bilde: Google

Google Calender Sync

Google Calender Sync gjør det mulig å synkronisere data mellom Google kalendar og Microsoft Outlook. Programmet byr på forskjellige innstillinger som hvilken retning informasjonsflyten går og hvor ofte.

Programmet gjør at begge kalenderne kan bli oppdatert når du ønsker. Du kan selv velge hvilke vei data blir synkronisert, og hvor ofte overføringen skjer.

Les mer om programmet på google.com.

Oggsync

Oggsync står for Outlook to multiple Google calendar sync. Programmet gjør det mulig å synkronisere data mellom Microsoft Outlook og Google kalender. Det er også mulig å synkronisere data til kalender i mobiltelefon.

Oggsync støtter bruk av flere Google kalendere i Outlook. Kan installeres som et tilleggsprogram i Outlook.

Les mer om programmet på oggsync.com.

Gcalsync

Gcalsync er et program som er basert på åpen kildekode som byr på synkronisering av data mellom Google kalender og en kalender i mobiltelefon.

Les mer om programmet på gcalsync.com. Det kan lastes ned med mobiltelefonens nettlesere via nettsiden wap.gcalsync.com.

Syncmycal

Syncmycal er et program fra selskapet Nagarro som støtter synkronisering mellom Outlook og Google kalender. Les mer på Syncmycal.com.

Goosync

Goosync er et program som kan brukes til å synkronisere data mellom Google kalender og mobiltelefon. Det finnes både som et gratisprogram og i premiumutgave. Les mer på Goosync.com.

Plaxo

Plaxo er en gratis nettjeneste som gjør det mulig å synkronisere mellom ulike kalendere. Du oppretter først en Plaxokonto, velger Calender fra menyen og lenken "Sync your calendar with Outlook, Mac, Google or Yahoo", og kan da velge klient/operativsystem som ønsker å synkronisere din kalender med.

Les mer på plaxo.com.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen