Guide Nettleserguiden – april

I denne månedens nettleserduell er endelig den norske nettleseren, Vivaldi, klar for å ta opp kampen mot de fire store.

Ytelsestest av Vivaldi

Holder godt følge med konkurrentene

Nettleseren er blitt vårt viktigste verktøy, både til jobb og fritid. Den foreligger imidlertid stadig i nyere versjoner, og med tanke på alt som skjer med både webstandarder, ytelsesoptimaliseringer og sikkerhetsoppdateringer er det viktig å følge med i timen.

Selv om en nettleser er raskest én måned, betyr det bare at konkurrentene dens er enda mer giret på å ta over plasseringen i neste runde. Små ytelsesforskjeller her og andre der, det betyr i sum en mer effektiv surfeopplevelse for deg.

Vi skal heller ikke glemme at det finnes langt flere nettlesere der ute enn «de fire store» som er Chrome, Firefox, Edge og Opera, så hver måned tar vi med oss en utfordrer inn i varmen som vi gjennomgår både funksjon og ytelse for.

Denne gang er norske Vivaldi månedens utfordrer, elleve måneder etter at den sist var innom oss for en ytelsestest og kun et par dager etter at den ble lansert i versjon 1.0!

Se ytelsesmålingene av Vivaldi på neste side »

Vivaldi – en klassisk moderne nettleser

Det er ikke til å komme bort fra at brukerne som trivdes med Opera 12 fikk seg en kalddusj da selskapet fjernet den ene funksjonen etter den andre i overgangen til «nye» Opera. Men, nå er det faktisk ingen grunn til å bruke en utdatert nettleser med sikkerhetshull og – som vår nettleserguide også viste – svært treg motor lenger! 

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (21)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen