Guide Wolfenstein: The New Order

Slik får du best ytelse i Wolfenstein

Det blir neppe årets spill, men kan by på mange timer med latter.

Vi befinner oss i begynnelsen av sekstitallet, og om du trodde Hitler og resten av nazidisiplene hadde fått grundig bank 15 til 20 år tidligere tar du grundig feil. Nazistene vant krigen og har lagt verden under sine mørke føtter, og tredd den inn i et naziregime med zombier, høyteknologi og personligheter som burde vært sperret inne for lenge siden. Her har du utgangspunktet for Wolfenstein: The New Order.

Det mangler ikke på spill som på en eller annen måte handler om 2. verdenskrig, men Wolfenstein: The New Order tar det hele en del skritt lengre. For mens vanlige spill er mer eller mindre tro til historien, og i alle fall holder seg innenfor de årstallene og datoene som er historisk riktig, så kjører denne nytolkningen videre i mange år til.

Midt opp i det hele våkner spillets helt til live, og møter en helt annen verden enn den han forlot. Dermed er det bare å brette opp ermene, ta ladegrep og skride til verket for å redde verden. På veien møter vi en fantastisk hærskare av vannvittige personligheter, den ene er galere enn den neste, og midt i denne herlige suppa står du.

Wolfenstein: The New Order   Les mer »

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (2)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen