Månedens utfordrer i nettleserduellen –  SeaMonkey – er kanskje litt sær for noen, men den fokuserer på effektivitet og funksjoner, og er laget av «folket».

Guide Nettleserguiden – januar

Månedens utfordrer i nettleserduellen – SeaMonkey – er kanskje litt sær for noen, men den fokuserer på effektivitet og funksjoner, og er laget av «folket». (Bilde: Tek.no)

Vi tester SeaMonkey mot de mest brukte nettleserne

Skiller seg ut fra «røkla»

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nettleseren er blitt vårt viktigste verktøy, både til jobb og fritid. Den foreligger imidlertid stadig i nyere versjoner, og med tanke på alt som skjer med både webstandarder, ytelsesoptimaliseringer og sikkerhetsoppdateringer er det viktig å følge med i timen. Selv om en nettleser er raskest én måned, betyr det bare at konkurrentene dens er enda mer giret på å ta over plasseringen i neste runde. Og, små ytelsesforskjeller her og andre der, det betyr i sum en mer effektiv surfeopplevelse for deg. Vi skal heller ikke glemme at det finnes langt flere nettlesere der ute enn «de fire store», så hver måned tar vi med oss en utfordrer inn i varmen som vi gjennomgår både funksjoner og ytelse for.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (13)

Til toppen