Guide
(Bilde: Shutterstock)

Slik velger du den perfekte skriveren

En skriver til hjemmekontor og småbedrifter skal fylle andre krav enn hjemmeskriveren.

Skriveren er blitt stebarnet som får lite fokus i datapressen. Derfor er det ikke lenger så lett å orientere seg i dette markedet når en skal komplettere hjemmekontoret. De billigste multifunksjonsskriverne er blitt hyllevare i prisleiet fra noen få hundrelapper og oppover. Til tross for prisen har de en kvalitet på fotoutskrift som folk flest ikke uten videre kan skille fra en utskrift fra et fotolaboratorium.

I den andre enden av skrivermarkedet har vi de store dyre maskinene for større bedrifter og trykkerier, med mange avanserte funksjoner og svært høy kapasitet. For både billigmarkedet og toppmarkedet er det relativt greit å velge basert på premissene du har, men for alt midt i mellom kan det faktisk være veldig vanskelig å gjøre det rette valget.

Før du kjøper er det viktig å være klar over hvilke utskrift og dokumentbehov du har. Skriver du nesten bare ut sort-hvitt? Trenger du ofte fotoutskrift? Hvilken kvalitet trenger du? Har du store kopieringsjobber? Trenger du utskrift A3 eller A3+? Trenger du å skrive ut plakater større enn A2? Disse og flere spørsmål skal vi i denne guiden hjelpe deg med.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen