Guide
PlayStation 2-slageren Kingdom Hearts 2 gjør seg aller best på PC-en i full-HD. (Bilde: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no)

Slik får du langt bedre grafikk i PlayStation-klassikerne

Med PC-en din kan du få både HD-grafikk og flere funksjoner.

Enten du som liten guttepjokk eller jenteunge var en del av Sega-, Sony-, eller Nintendo-klanen i skolegården, er det nok ennå den dag i dag få ting som har en like stor plass i hjertet ditt som de første store spillminnene.

Uansett tilhørighet er vi nok alle enige i at det hadde vært moro å atter en gang få oppleve det storstillte og etterlengtede øyeblikket som kom etter dagesvis med pønsking, presisjonsterping, utholdenhet og sverting. Øyeblikket kan ha vært den timen du for første gang slo hver farge ut av regnbue-Ozma i Final Fantasy IX, så tanna til «The End» suse gjennom lufta i Metal Gear Solid, eller parkerte Ganondorf i sverdtennis og reddet prinsessen og hele kongeriket i Ocaraina of Time – dog bare for å finne ut at du hadde gått i vennefella, selvsagt.

Om du ønsker å gjennoppleve de store øyeblikkene – enten det bare er for å finne ut hvor evneveik du egentlig var på tiden, eller om du oppriktig ønsker å gi de engasjerende historiene et nytt forsøk – finnes det heldigvis en løsning. Og du trenger ikke engang koble opp de nedstøvede konsollene dine hver gang.

Spillene dine kan leses av med CD- eller DVD-ROM-en på PC-en din.
Spillene dine kan leses av med CD- eller DVD-ROM-en på PC-en din.Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no

Enten du ikke har plass under TV-benken eller bare trives bedre foran PC-en, er det derfor fantastisk at det likevel finnes en løsning som lar oss gjenoppleve de virtuelle slagene og de spennende eventyrene fra gamle dager. Løsningen har mange navn, men felles for dem alle er at de er programmer som kalles emulatorer. Disse lar oss enkelt og greit spille de gamle klassikerne på den moderne datamaskinen vår.

Sony Playstation 3 Super Slim 12GB

Sony Playstation Vita

Sony PlayStation 4

Sony Playstation 3 Super Slim 12GB   Les mer »

Sony Playstation Vita   Les mer »

Sony PlayStation 4   Les mer »

Beste priser

Ukjent lagerstatus 2 390,- Til butikk
Forventet lagerdato 3 454,- Til butikk
På lager 3 745,- Til butikk

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (6)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen