Guide
(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Slik blir mobilen din en kraftig PC

Vi viser deg hvordan du fjernstyrer PC-en din fra smartmobilen.

Smartmobiler har allerede overtatt mange av oppgavene det før var naturlig å bruke en PC til. Med større skjermer, mer minne og kraftigere prosessorer, er mange smartmobiler i dag like kraftige eller kraftigere, enn de fleste hjemme-PC-er var bare for få år siden.

Likevel er det situasjoner der smartmobilene kommer til kort, enten fordi programvaren du jobber med på PC-en ikke finnes i mobilformat, eller de krever systemressurser smartmobilen ikke kan gi. Da kan det være greit med en løsning som lar deg bruke en vanlig PC via skjermen på smartmobilen eller nettbrettet.

Fra fjernadministrasjon til mobil-PC

gestures.
Å styre en mobiltelefon med Windows fra en knøttliten skjerm er ikke alltid like enkelt. Lær deg snarveiene, så sparer du deg for mye frustrasjon. (Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no).

Fjernadministrasjon har eksistert lenge, og ble først brukt for å la IT-administratorer logge seg på eksterne maskiner og kontrollere disse fra sin egen maskin. Slik kan du få hjelp med PC-problemer uten at noen behøver å komme hjem til deg. Oftest kommuniserer du med teknikeren på telefon, mens denne fikser PC-en din fra sin egen maskin.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (2)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen