GUIDE: Skaff deg nye Windows Phone 8 nå
Guide
(Bilde: Amobil.no, Microsoft)

Skaff deg nye Windows Phone 8 nå

Slik laster du ned WP8 GDR3 med én gang.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mens vi venter på den kommende storoppdateringen Windows Phone 8.1, er det den tredje oppdateringen av Microsofts mobil-OS Windows Phone 8 (WP8) som gjør seg gjeldende.

Oppdateringen, som kalles «General Distribution Release 3» (GDR3) er lansert for utviklere i første omgang, mens mobiloperatører må gå gjennom og godkjenne pakken for vanlige brukere. Har du ikke tålmodighet til å vente på at Telenor eller Netcom skal få ut fingeren, kan du faktisk skaffe deg WP8 GDR3 akkurat nå.

Bare følg disse fem stegene (obs, du gjør dette på eget ansvar):

1. Registrer deg på appstudioet

Ta turen innom Windows Phone App Studio for å registrere deg som en utvikler. Husk å bruke samme Microsoft-ID som du bruker på telefonen din.

2. Last ned utviklerpakke

Last ned Windows Phone 8.0 SDK til PC-en for å gjøre telefonen din låst opp for utviklere. Hvis du får en feilmelding under installasjonen, gå til programoversikten og let etter «Windows Phone Developer Registration» og trykk på den. Last ned pakken fra en av disse lenkene:

3. Lås opp telefonen

Få en detaljert gjennomgang over hvordan du låser opp telefonen for utviklere hos Microsoft.com. I korte trekk starter du «Windows Phone Developer Registration» på PC-en og har telefonen tilkoblet via USB. Da skal verktøyet gjenkjenne telefonen, og du kan låse den opp med et tastetrykk.

4. Installer utviklerapp

Last ned og installer Preview for Developers App på mobilen. Start appen og følg instruksjonene.

5. Oppdater telefonen

Gå til Settings > Phone Update for å lete etter oppdateringer. Telefonen skal deretter finne GDR3, slik at du kan laste ned og installere oppdateringen. Telefonen starter på nytt et par ganger mens den installerer, og til slutt har du en fungerende utgave av Windows Phone 8.0 GDR3.

Større skjermer

Blant nyhetene i Windows Phone 8 GDR3 er støtte for større skjermer, med innføringen av en oppløsning på 1080 x 1920 piksler – også kjent som Full HD.

GDR3 støtter dessuten Qualcomms toppbrikke Snapdragon 800, slik at vi kan vente oss kraftigere Windows-telefoner i framtiden. Introduksjonen av en Bluetooth-kompatibel kjøremodus skal gjøre det tryggere å kjøre bil, ettersom varsler begrenses til et minimum under en kjøretur.

Ellers blir det enklere å bruke mobilen som tilgangspunkt, blinde og svaksynte vil ha glede av en skjermleser, ulike kontakter kan nå få forskjellige ringetoner, lagringshåndteringen blir bedre, automatisk skjermrotasjon kan skrus av og mye mer.

Smarttelefon og PC smelter sammen:
– Windows 9 vil forene alt »

(Kilde: Pocketnow)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen