GUIDE: Se ukens app-anbefalinger Apper til Android, iOS og Windows Phone

Guide Se ukens app-anbefalinger

(Bilde: Kurt Lekanger, Tek.no)

Apper til Android, iOS og Windows Phone

Her er fire apper du bør prøve til mobilen din.

Kontorlinsa

Trenger du en skanner på hjemmekontoret, trenger du ikke kjøpe deg en svær, bråkete multifunksjonsmaskin som alltid maser på fargepatroner.

Er du en av stadig flere som har døpt om hjemmekontoret til lommekontoret, fins det etter hvert mange skanneapper å velge mellom. Men Office Lens, som er tett integrert mot Microsoft Office, er en av de bedre. Den har lenge vært tilgjengelig for Windows Phone, og nå er den klar for iOS. Når du starter appen første gang, ber den om tilgang til bildearkivet og kameraet. Så er den klar til å fotografere dokumenter, bilder og tavler. Bildene av tavler lagres som redigerbare PDF-dokumenter. Det betyr at du kan gå på møte, følge sånn passe med underveis, ta bilde av tavlen sjefen din har skrevet på, redigere inn noe tull, spre det for moro skyld, og i verste fall få sparken. Eller gjøre noe konstruktivt. Bildene du tar, blir lagret i bildearkivet. Deretter kan du hente dem for å eksportere dem til ulike Office-apper, som OneNote, OneDrive, Word eller PowerPoint, og i redigerbar tilstand! Eventuelt kan de sendes som PDF. Velger du OneNote, blar du deg fram til mappen der skannejobben skal lagres. Etterpå kan du åpne OneNote-appen ved å trykke på vedlegget du har lastet opp.

Mange studenter skryter av Office Lens på sosiale medier. Det er visstnok en app som brukes flittig på forelesningssalen. Kanskje fordi man i stedet for å studere og notere, kan fotografere?

Office Lens

Format: iOS og Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til iPhone » Last ned til Windows Phone »

Den neste appen er i 360 grader!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen