Guide Nettleserguiden – september

Denne måneden i «Nettleserguiden» er det duket for et skikkelig basketak mellom de store nettleserne for OSX.

Vi kårer den raskeste Mac-nettleseren

Resultatet er nedslående for Apples Safari.

Det er på høy tid med en ny runde med nettlesertesting for å se hvilken av «de fire store» som yter best.

I september har vi imidlertid en liten vri, for etter at vi i forrige måned endelig fikk satt Microsofts «IE-killer» – Edge – på prøve, var det mange som etterlyste en sjekk av hvordan ståa var på vår kjære Mac-plattform.

Dermed ble Windows byttet ut med OS X, og Apples Safari steppet inn til fordel for Microsofts Edge. Resten av nettleserne, Opera, Firefox og Chrome, hang selvsagt også med når det var duket for et skikkelig «race» mellom OS X-nettleserne.

Viktigere enn noen sinne

Nettleseren som program er og blir sentralt, og for veldig mange er den det aller mest brukte på datamaskinen. Fra å være kun for spesielt interesserte på 1990-tallet har den kommet til å bli et program vi kjører andre programmer gjennom, oppdaterer oss på hendelser med og kommuniserer gjennom. 

Det finnes et stadig voksende tilbud av tjenester, underholdning og informasjon svevende rundt ute på verdensveven, og antallet brukere vokser hele tiden. Så viktig, og så mye brukt som nettleseren er, er det derfor viktig at du bruker den som er raskest, har støtte for de nyeste teknologiene og bruker ressursene i maskinen din på best mulig vis.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (15)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen