Guide
Mellom de fire forskjellige innstillingene våre er det ganske drøye forskjeller, spesielt på hvordan vannet ser ut – men det er de øverste to nivåene som virkelig skiller seg ut. Disse får du ikke med spillet fra fabrikken.

Så mye penere kan du gjøre grafikken i Skyrim

Med et beist av en PC går det silkemykt i tillegg.

For litt siden skrev vi en sak hvor vi kom med noen forslag til hva du kan bruke din nye monster-PC til – og ett av forslagene var å puste nytt liv inn i de gamle favorittspillene dine. Skyrim var et av eksemplene, og i dag skal vi å se hvor pent vi kan få dette spillet med en toppmoderne spillmaskin – samt hvor mye det går ut over ytelse og bildeflyt.

Skyrim kom ut så sent som på slutten av 2011, og er dermed forholdsvis moderne den dag i dag. Mange PC-spillere har dog vært misfornøyde med grafikken. Den kom med på kjøpet da utviklerne lempet spillet over fra konsollverdenens svakere maskinvare, og derfor finnes det i dag et forrykende antall modifikasjoner man kan installere for å sminke grisen.

Strengt tatt er det ingen griser i Skyrim. Med mindre du installerer noen, da.
Strengt tatt er det ingen griser i Skyrim. Med mindre du installerer noen, da.Foto: Goosy Goosa +

Å installere slike modifikasjoner gjør imidlertid kravene spillet stiller til datamaskinen din noe høyere. Store teksturpakker krever mer minne, og mer detaljerte modeller er en større belastning for skjermkortet ditt. Derfor starter vi med å forsikre oss om at vi ikke har noen slags problemer med å kjøre spillet i sin umodifiserte form.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (23)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen