Guide
(Bilde: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no)

Så lett bytter du harddisk på Playstation 4

Det er gjort på 15 minutter – om du har alt klart...

Når Playstation 4 lanseres her på berget om knappe fire dager, kommer den allerede med godt med lagringsplass. Sony har nemlig gitt oss 500 gigabyte å fylle, noe som er mye mer enn hva som finnes i dagens konsoller. På den annen side har også spillene vokst i størrelse siden generasjonsskiftet. Lanseringstittlen «Call of Duty Ghosts» krever for eksempel flere titalls gigabyte, og da kan du tenke deg hvor stor plass andre kommende stortitler vil kreve.

Heldigvis er den japanske konsollgiganten ikke like restriktiv som sin amerikanske rival. Mens Microsoft plent nekter deg å bytte ut den medfølgende harddisken med noe gjevere, sier Sony «velbekomme».

Vi sa ja takk til dette fristende tilbudet, og uten å verken bryte garantien eller bruke nevneverdig med tid, sjekket vi nøyaktig hvor enkelt det faktisk er å sette inn en ny lagringsenhet.

Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no

Vi i redaksjonen har nok en forkjærlighet for hastighet fremfor kapasitet, noe som resulterte i at vi i vår test erstattet den trege snurredisken til Sony med en på papiret ganske mye raskere SSD. Kanskje kunne SSD-en av merket Plextor i tillegg til å hjelpe til med å demonstrere bytteprosessen, også gi en kjappere Playstation-opplevelse?

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (14)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen