Foreløpig har ikke DAB-mottakere veldig høy utbredelse - hverken i bil eller ellers. De siste årene har kanaler først forsvunnet fra FM-båndet, og nå forsvinner de fra DAB-nettet. Strømming over mobilnettet kan derfor være et godt alternativ.

Guide Radio på mobil og nettbrett

Foreløpig har ikke DAB-mottakere veldig høy utbredelse - hverken i bil eller ellers. De siste årene har kanaler først forsvunnet fra FM-båndet, og nå forsvinner de fra DAB-nettet. Strømming over mobilnettet kan derfor være et godt alternativ. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Nå forsvinner kanalene

Men en mobiltelefon med riktig app kan fikse biffen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er mulig å kjøpe overgangsløsninger. Dette er C3 fra Tiny Audio, som kan kobles til med hodetelefonplugg, Bluetooth, eller som FM-sender.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no Mest sannsynlig har du allerede en mulig løsning. Den forutsetter imidlertid grei mobildekning, og en romslig datapakke.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no Det er ikke alle radio-apper som fungerer like bra. Dessverre er NRKs app en av disse. Det er for eksempel ikke opplagt om den er i ferd med å spille radio, eller om den har låst seg.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no To minutter etterpå, mens jeg jo

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (21)

Til toppen