Guide Nettleserguiden - november

Dette er den kjappeste nettleseren

Fem nettlesere konkurrerer om din gunst i hverdagen, vi har funnet den kjappeste.

Nettleseren er blitt et utrolig viktig og sentralt program, og for veldig mange det aller mest brukte programmet på datamaskinen. Det finnes et stadig voksende tilbud av tjenester, underholdning og informasjon svevende rundt ute på verdensveven, og antallet brukere vokser hele tiden.

Da er det ikke rart at sikkerhet er et hett tema for nettlesere. Som nettbruker utsettes du nemlig stadig for ulike former for angrep. Nå har vi i Norge heldigvis blitt flinkere til å tenke litt fornuftig før vi klikker på tilfeldige ting vi finner på nett, men det er stadig noen som bare må klikke på en spennende lenke. Sitter du på en gammel nettleser, som er full av sikkerhetshull, kan skaden ha skjedd før du rekker å si ondsinnet programvare.

Selv om du ikke går inn på suspekte sider og klikker på alle de spennende lenkene og tilbudene du finner kan du bli rammet. Såkalte drive by-angrep kan infisere maskinen din bare du sveiper innom en helt uskyldig og legitim side. Siden trenger ikke engang være snuskete.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (33)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen