Guide Nettleserguiden – juni

Månedens utfordrer i nettleserduellen er Coowon.

Denne nettleseren gjør deg til kongen av nettspill

Vi har også testet hvilken av fem nettlesere som gir deg mest fart på Internett.

Juni står på hell, og dermed er det på tide med en ny runde med nettlesertesting for å se hvilken av dem som yter best. Siden forrige gjennomgang har det kommet et par oppdateringer, og vi har som alltid med oss en spennende gjestenettleser, denne gangen i form av Coowon, som utfordrer til de store både når det kommer til funksjonalitet og hastighet.

Nettleseren er og blir et utrolig viktig og sentralt program, og for veldig mange det aller mest brukte på datamaskinen. Fra å være et program for spesielt interesserte på 1990-tallet har det blitt helt essensielt. Det finnes et stadig voksende tilbud av tjenester, underholdning og informasjon svevende rundt ute på verdensveven, og antallet brukere vokser hele tiden. 

Der det er brukere, finnes det også tilbydere. Vi har de kjente: Mozillas Firefox, Opera Softwares Opera, Microsofts Internet Explorer og Googles Chrome. Men også nye aktører entrer stadig nettleserscenen fordi de mener de kan tilby bedre, eller i det minste alternative, opplevelser på webben enn de etablerte aktørene.

I tillegg til funksjonalitet og sikkerhet er det én faktor mange av oss er opptatt av under daglig bruk, nemlig at nettleseren må være rask – og det er akkurat det vi tester i denne artikkelserien.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (4)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen