Guide
(Bilde: Google, Shutterstock/ Igor Zh)

Med disse triksene får du maksimalt ut av din Google Drive

Både Google og tredjepartsapplikasjoner tar tjenesten til et nytt nivå.

Vi har tidligre funnet smarte og nyttige tips både for skylagringstjenesten Dropbox, og for Microsofts SkyDrive. Men vi har ikke glemt bort Googles utsendte til kampen om filene dine.

Google Drive kan sies å være en videreutvikling av selskapets Google Docs-løsning, og dette merkes godt. For selv om mange funksjoner har kommet til med tiden, i tillegg til den meget gode samarbeidsløsningen for dokumentredigering, er det fortsatt plass til flere. Derfor skal vi både se nærmere på de gode tredjepartsløsningene og friske opp de litt oversette Google-funksjonene tjenesten allerede tilbyr.

Alt med tastaturet

Snarveislisten er alltid tilgjengelig om du skulle glemme deg bort.
Snarveislisten er alltid tilgjengelig om du skulle glemme deg bort.

Om du er en ivrig Google Drive-bruker, er det like greit å bare lære seg alle de kjekke tastatursnarveiene som finnes først som sist. Arbeidsflyten bli mye bedre, og du sparer både tid og belastning på din slitne musearm. Kommandoene, som du gir i nettleseren, har en litt annen syntaks enn du kanskje er vant med fra skrivebordet. Størsteparten av de krever nemlig at du holder inne «Shift»-tasten i tillegg til et tegn, i stedet for den vanlige «Ctrl»-tasten.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (13)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen