Guide
Her har Windows 8 fått en overhaling mange kanskje ikke er helt komfortable med, men det finnes flere tusen andre tema-varianter å velge blant.

Med dette trikset ser Windows-maskina ut som en Mac

På minutter kan du endre skrivebordsopplevelsen.

Mange husker helt sikkert WindowsBlinds, ThemeXP eller et av de andre programmene som på Windows XP-tiden lot en endre skrivebordsmiljøet. Den store bølgen da alle skulle modifisere Windows-utseendet på maskinen sin er nok over, men likefullt tenkte vi det ville være interessant å gå på oppdagelsesferd og se hva vi fant av såkalte «mods» i 2014.

Windows 8 lar deg for første gang selv hente ned nye temaer fra Microsofts Internett-område, men dette kan ikke kalles skikkelige temaer. Her handler det nemlig bare om at en tilfeldig kar har satt sammen sin egen fargekombinasjon på vinduer og oppgavelinje, og slengt ved en ny skrivebordsbakgrunn.

Om du har vært med siden Windows XP-dagene vet du allerede at det vanlige Windows-temaet i aller høyeste grad kan modifiseres langt utover hva du kan gjøre fra «Tilpasningsmenyen» til Microsoft.

Vi fant en håndfull programmer, som alle var helt gratis, og enkelt lot oss kvitte oss med det kjedelige Windows 8-temaet.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (17)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen