ANBEFALING: Julegavetips til spilleren
Anbefaling
(Bilde: Shutterstock / Torstein Sørnes)

Julegavetips til spilleren

Lurer du på hva du skal legge under juletreet?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
hodeklokker.
Sennheiser PC360 G4ME.
Sennheiser PC360 G4ME.Foto: Sennheiser

Til spill, musikk og film er det skikkelig viktig med god lyd. I tillegg skal hodeklokkene være komfortable i lang tid, og til spilling med venner er det gull verdt med en god mikrofon. 

Sennheiser PC360 G4ME

Sennheiser er en gammel traver med mange gode lydprodukter, og PC360 G4ME er deres bidrag til spillerne. Mikrofonen har aktiv støyreduksjon og ved å vende den opp mot hodebøylen blir den automatisk deaktivert. Lydkvaliteten på både høyttalere og mikrofon er i kjent Sennheiser-kvalitet, og gir gode opplevelser til spilling såvel som musikklytting og nettprat. Putene ligger over øret, og på høyre hodeklokke finner du et praktisk volumhjul.

Finn beste pris på Sennheise PC360 G4ME »

Beyerdynamic DT 770 Pro 

Beyerdynamic DT770 Pro .
Beyerdynamic DT770 Pro .Foto: Beyerdynamic

DT 770 Pro fra tyske Beyerdynamic er antagelig et av verdens mest populære lukkede hodesett, og er å finne på hodene til mange musikkprodusenter og fornøyde spillere verden over. Den fysiske kvaliteten er i ypperste klasse og klokkene produserer kraftig lyd godt egnet til musikk og spilling. Det er verdt å merke seg at disse hovedklokkene ikke har mikrofon, men om du klarer deg uten er DT 770 et skikkelig godt kjøp. 

Finn beste pris på Beyerdynamic DT770 »

Qpad QH-85

Qpad leverer drøssevis av utstyr til spilleren, og hodeklokkene QH-85 leverte godt da vi testet dem her på huset. Konstruksjonen er solid, og lydkvaliteten holder greit nivå til spill og underholdning. QH-85 har en avtagbar mikrofon med klar lyd, men vær klar over at hodeklokkene lekker en del lyd til omgivelsene.

Les vår test av Qpad QH-85 »
Finn beste pris på Qpad QH-85 »

SteelSeries Siberia V2 Heat Orange USB.
SteelSeries Siberia V2 Heat Orange USB.Foto: Torstein Sørnes, Hardware.no

SteelSeries Siberia V2

Et billigere alternativ til de overnevnte hodesettene er Steelseries Siberia V2. Det har verken spesielt god fysisk kvalitet eller lydkvalitet, men komforten er helt i toppsjiktet. I tillegg har de en veldig praktisk mikrofon som kan gjemmes inn i hodesettet, noe som gjør de til helt brukbart hodesett i den rimeligere klassen. Modellen leveres i flere farger og modeller med forskjellig pris, og kommer i versjoner med enten USB-plugg eller vanlig 3,5 millimeters jack.

Les vår test av SteelSeries Siberia V2 Heat Orange »
Se utvalget og finn beste pris på SteelSeries Siberia V2 »

Corsair SP2500 2.1 høyttalersett.
Corsair SP2500 2.1 høyttalersett.Foto: Corsair

Corsair SP2500 2.1 høyttalere

Vi ser oss også nødt til å nevne høyttalersettet SP2500 2.1 fra Corsair, da det rett og slett er et skikkelig godt kjøp til datamaskinen. De gir utrolig mye lyd for pengene, og spiller vel så godt i både kvalitet og volum som mange høyttalersett til høyere pris. Subwooferen er fysisk stor og kan være vanskelig å plassere, men er du på jakt etter et lydanlegg til datamaskinen bør du absolutt vurdere SP2500. 

Les vår test av Corsair SP2500 »
Finn beste pris på Corsair SP2500 »

Trykk deg videre til neste side for å se noen gode tastaturkjøp »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen