Guide
Med de riktige modifikasjonene kan det flere år gamle GTA 4 bli så godt som nytt.

Hvor lekker grafikk kan du få i GTA 4?

Vi fant fram de råeste komponentene våre for å finne det ut.

Nylig viste vi dere hvor mye penere du kan gjøre grafikken i Skyrim, som ett av forslagene til hva du kan gjøre hvis du lurer på hva du kan gjøre med din nye, kraftige PC. Et annet forslag var å gi gode gamle GTA 4 en ansiktsløftning, og som vi skal se i dag er det snakk om en ganske drøy forbedring.

Da det kom ut i 2008 ble GTA 4 regnet for å ha ganske grei grafikk, til tross for at spillet ble utviklet for svake konsoller. Med 2014-brillene på blir vurderingen helt annerledes: Klumpete modeller, utvaskede teksturer og skikkelig traurig lyssetting blir tilsammen ganske fælt å se på i lengden. Heldigvis finnes et stort og levende spillsamfunn som har sminket GTA 4 langt forbi det gjenkjennelige

Trøblete oppstart

Det er ganske tydelig at GTA 4 ikke kom ut i år. Eller i fjor. Eller året før der igjen.
Det er ganske tydelig at GTA 4 ikke kom ut i år. Eller i fjor. Eller året før der igjen.

Spillmaskinen vi har satt opp er den samme som sist; en Intel Core i7 4770K «Haswell»-prosessor på et ASRock Z87M Extreme4-hovedkort, med 16 GB Kingston Hyper-X-minne. Skjermkortet vi bruker er et Nvidia GeForce GTX 780 Ti. Dette burde holde i bøtter og spann for å drive et seks år gammelt konsoll-basert spill – trodde i alle fall vi.

Les kommentarene (6)

Grand Theft Auto IV   Les mer »

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen