Guide
(Bilde: Sumo / Google / Jørgen Elton Nilsen)

Slik får du mer glede av Google Chromecast

Det er mye du kan gjøre med mediepinnen fra Google.

Ved hjelp av det trådløste nettverket i hjemmet ditt kan du strømme blant annet videoinnhold fra den ene enheten til den andre. En billig og enkel måte å gjøre dette til TV-en din er å kjøpe en Google Chromecast, som koster deg under 300 kroner i skrivende stund. 

Den lille mediepinnen er svært allsidig når det kommer til hvilke enheter den kan snakke med, der både Windows, OS X, iOS, og Android kommuniserer med den. Så lenge de ulike plattformene er koblet til samme nettverk kan du enkelt sende videoen du ser på fra mobiltelefonen din til TV-en via Chromecast. 

Vi har tidligere sett på noen enkle triks som gjør den enda bedre, og nå har vi laget fem nye tips som lar deg utnytte mer av den rimelige mediepinnen. Ved noen få tastetrykk kan du nemlig gjøre alt fra å bare se på TV til å spille med venner via den lille enheten fra Google. 

1. Se TV 2 Sumo via Chromecast

Sumo kan brukes med Chromecast. Klikk på ikonet så sendes innholdet over til TV-en din.
Sumo kan brukes med Chromecast. Klikk på ikonet så sendes innholdet over til TV-en din.Foto: Ole Henrik Johansen / Hardware.no

Det er fortsatt mest vanlig å se TV via en dekoder, men det finnes også andre måter å gjøre dette på. TV 2 er en av kanalene som gir deg mulighet til å se både direktesendte sendinger og arkivmateriale via sin nettsatsning Sumo. Denne portalen støtter blant annet Google Chromecast.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (16)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen