Guide
En bærbar kan til og med brukes trådløst som stue-PC, selv om det beste er å koble den til TV-en med kabel. (Bilde: Shutterstock)

Slik blir den bærbare PC-en din et skikkelig mediesenter

Dette må du tenke på når du kobler PC-en til TV-en.

Etter alt å dømme kommer jula i år også, med det som hører til av mer eller mindre festlige sammenkomster. Men en del kan nok snarere – eller i hvert fall i tillegg – tenke seg å bruke årets mørkeste fridager til å slippe unna alt maset. Og det gjør vi kanskje i sofakroken i lag med vår største og mest innpåslitne hybelkanin, glanende på en god film eller serie.

Men det er jo ikke alt som går på TV akkurat når det passer for deg, eller for så vidt er spesielt interessant. Og selv om vi med nymotens opptaksdekodere har gode muligheter til se på ting senere, er det jo også slik at vi ikke er spesielt interesserte i å vente så altfor lenge heller.

For stadig flere mennesker er nemlig TV-titting som vi kjenner det på god vei mot å bli fullstendig irrelevant.

Mange muligheter

Flere NAS-er kan brukes som avspillere. Her ser vi Asustor AS-202TE.
Flere NAS-er kan brukes som avspillere. Her ser vi Asustor AS-202TE.Foto: Vegar Jansen, Tek.no

I takt med at folk ser mindre på programmert TV, er det også blitt flere måter å få innholdet over til TV-en på. Vi kan bruke dedikerte medie- eller strømmebokser, spillkonsoller, android-pinner, knøttemaskiner som Raspberry Pi og selvfølgelig TV-en selv – den har gjerne smartfunksjonalitet som lar deg spille av mediefiler som ligger et annet sted på nettverket.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (1)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen