Guide
(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Bruk nettbrettet som PC

Med riktig tilbehør kan du langt på vei erstatte den bærbare maskinen din.

Det nærmer seg skolestart, og stadig flere legger den bærbare PC-en til side til fordel for nettbrett eller store mobiler. Et nettbrett alene kommer du muligens ikke så langt med, iallfall ikke om du trenger å knotte ned store mengder notater. Men, det skal ikke så mye tilbehør til før du er i gang.

Tilbehøret som er viktigst for flest i denne sammenhengen er nok et skikkelig tastatur. Dette reflekteres også i det enorme utvalget av denne typen tilbehør som finnes på markedet. En Bluetooth-mus kan også være nyttig, og for noen er ikke tilværelsen fullendt uten en penn til å skrive direkte på skjermen med.

Les også: Livet med nettbrett som PC

Samsungs digre Galaxy Note Pro 12.2 kan være et alternativ for deg som ønsker diger skjerm og digital skjermpenn.
Samsungs digre Galaxy Note Pro 12.2 kan være et alternativ for deg som ønsker diger skjerm og digital skjermpenn.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Vurder om et nettbrett fikser biffen

Før vi går videre er det på sin plass å påpeke at nettbrett med Android og iOS i noen tilfeller ikke er like fleksible som en PC, og ikke alltid kan hjelpe deg med helt de samme tingene. Du bør altså vurdere hvilke funksjoner du behøver, hvor mye du trenger å gjøre samtidig og om en skjermstørrelse på rundt 8-10 tommer vil bli for begrensende.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (6)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen