Guide Beste Apple TV-apper

(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

Her er alt du bør laste ned, og ikke laste ned, til din nye Apple TV

Sjekk ut vår oppdaterte app-liste.

Nye Apple TV ble lansert i fjor høst, og den gang fantes det et relativt begrenset utvalg apper til den. I 2016 er det langt mer å velge i, og vi har derfor oppdatert appanbefalingen vår for plattformen med en rekke nytt og hyggelig innhold som du kan ta ned enten du er fersk eier, eller har hatt TV-boksen en liten stund.

Les hele testen av Apple TV (2015) »

Det har seg slik at svært mange av appene vi kjenner fra App Store på nettbrett eller telefon også er å finne for Apple TV. Du har muligens handlet et knippe av dem allerede på dine håndholdte dingser, og da kan du forvente å se dem igjen på TV-en din så fort du har koblet opp den nye boksen.

Men det er ikke nødvendigvis slik at det som virker bra på en telefon, eller et nettbrett, fungerer like bra på storskjermen. Her er også selve App Store en fallgruve. Mange av appene som vises frem er kritikerroste varianter fra andre plattformer.

Unngå de dyre skuffelsene

Noe av det første vi gjorde da vi testet boksen, var å betale rett oppunder hundrelappen for Geometry Wars. Et spill som har rykte på seg for å være ett av de beste i sin sjanger. Det tok ikke lange tiden før vi følte oss kraftig snytt. Spillet fungerer nemlig knapt uten dedikert spillkontroller, og sånne koster fra rundt 300 kroner til.

Joda, det går an å spille det på fjernkontrollen som hører til også, men da er ikke hverken kontroller eller spillopplevelse noe særlig å skryte av.

Slike skuffelser er det flere av i App Store, og vi kan ikke hjelpe deg med å unngå alle, men forhåpentligvis kan denne oversikten gi deg litt hjelp når du skal velge.

Finn de beste appene

På de neste sidene har vi fordelt appene vi anbefaler i ulike kategorier, slik at det blir lettere å finne riktig app til riktig bruk. Noen ganger vil du for eksempel bare spille et spill, mens andre ganger vil du bruke den til å strømme filmer og TV-serier.

Her er de ulike kategoriene: 

Sist oppdatert 5. februar, 2016.

På neste side får du oversikt over de viktigste strømmetjenestene »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen