GTX 560-detaljer på nett

Når AMD lanserte Radeon HD 6950 for kort tid siden, viste det seg raskt at kortet endte opp i et stort hull i markedet. Både på pris og ytelse er det store marginer til Nvidias GTX 460 og GTX 570.

Nvidias plan er å plugge dette hullet og konkurrere direkte mot HD 6950 ved hjelp av det kommende kortet GTX 560.

Informasjonen rundt dette kortet er noe Nvidia foreløpig har holdt ganske så tett til brystet, men som alltid er det noe informasjon som slipper ut. Nettstedet Techpowerup har nå lagt ut en skjermdump med det som tilsynelatende skal være spesifikasjonene til Geforce GTX 560.

Bildet er riktig nok sensurert i lange baner, men spesifikasjonene er akkurat hva man kan forvente fra et kort som GTX 560.

Om spesifikasjonene stemmer, vil kortet komme med 384 streamprosessorer, 32 ROP-enheter og en minnebusbredde på 256 bit. Det skal være snakk om 1 GB GDDR5-minne, som skal kjøre på 4000 MHz effektivt.

Selve kjernen skal tilsynelatende operer på noe høye 820 MHz, og streamprosessorene på 1640 MHz. Andre rykter har tidligere omtalt at selve kjernen er basert på den forrige GF 104, men at det nå er snakk om en effektivisering og generell forbedring.

Kilder: (Bit-tech.net, Techpowerup)

Kommentarer (24)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen