GTX 280 avbildet

<em>Bilde: itocp.com</em>
Bilde: itocp.com

Bilder av Nvidias kommende tronarving har nå lekket ut på nett. Vi har tidligere skrevet om spesifikasjonene på den nye grafikkongen, men nå har det dukket opp bilder. Det som har kommet ut så langt av selve kortet er uhyre små bilder, og det har vært spekulert i om de bildene som nå har lekket ut ikke er ekte.


<em>Bilde: itocp.com</em>
Bilde: itocp.com
<em>Bilde: itopc.com</em>
Bilde: itopc.com

Disse bildene viser enkelte detaljer som har vært diskutert tidligere, som 8- og 6-pins PCIe-strøm og 16 minnebrikker. Noe annet vi også la merke til var at de fortsatt holder på G80 designet.

I likhet med Geforce 8800-serien og Geforce 9800 GTX ser dette kortet ut til å bruke samme størrelsen på printkort, plassering av SLI-tilkoblinger, strømkontakter samt plassering av kjerne.

Som sagt er det fortsatt tvil om hvorvidt disse bildene er ekte, men etter bildene å dømme ser kortet ut til å være identiske med konstruksjonstegningene som kom for noen uker siden.

Videre vises det også bilder av det som skal være GTX 280 med kjøler. Igjen ser vi at de bruker design fra tidligere serier. Kjøleren har tydelige tegn etter Geforce 9800 GTX, og viften forblir den samme de har brukt siden Geforce 8800 GTS (G92)

(klikk for større versjon)
Bilde: itocp.com

Sammen med disse kom det et bilde av selve kjernen. Som dere ser så er dette et Engineering Sample da de ikke har kommet i kommersiell produksjon enda.

Det går også rykter om, delvis bekreftet fra høyere hold, at GTX 280 er forventet 18. juni i år. Vi krysser fingrene!

(Kilder: Expreview.com, xtremesystems.org, itopc.com (oversatt til norsk))

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen