GTA 4 best på Playstation 3

Det ble mye oppstyr verden over da det ble kjent at Grand Theft Auto ikke ville  lanseres eksklusivt til Playstation 3, men også til erkefienden Xbox 360, og det på samme dag. Nå er lanseringen bare dager unna, og Sam Houser liker begge konsollene godt, men avslører i intervjuet med Arstechnica at det ser ut som grafikken blir et lite hakk bedre på Sonys konsoll.

- Det er på en måte mer varme, uten at det blir kornete, og et mer klinisk utseende på Playstation 3-versjonen, sier han til Arstechnica.

Plassproblemer
En annen ting Houser er bekymret for er begrensningene på plass på Microsoft DVD-er. Dette er et problem som Microsoft utvilsom kommer til å slite med å løse på en enkel og kostnadseffektiv måte.

- Lagrinskapasiteten vil bli et problem. Vi fyller allerede opp diskene nå, og hvor skal vi gå videre da, fortsetter han.

Xbox 360 enklere
Houser er imidlertid raskt ute og sier at forskjellene på spillene vil være marginale, og spillbarheten på de to versjonene identiske. Han trekker også frem at Xbox 360 er vesentlig mye enklere å utvikle spill til.

- Det var en utfordring å jobbe med Playstation 3 for utviklerne i starten, men nå har vi nesten knukket hele koden. Ikke helt, men vi begynner å bli komfortabel med konsollen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen