GSM bordtelefon

Bilde av MTU BTD950

MTU Telecom er et firma som hovedsaklig produserer tilbehør til mobiltelefoner. Nå har firmaet produsert en bordtelefon som benytter GSM-nettverket. Produktet er beregnet for kontor- og hjemmebruk.

Bordtelefonen har støtte for Blåtann, og på denne måten kommuniserer den trådløst med mobiltelefonen. Når mobiltelefonen ligger under 10 meter fra bordtelefonen vil man kunne velge om man skal ta mobilen eller den stasjonære telefonen når det ringer. Mobiltelefonen kan på denne måten fungere som en fullverdig bordtelefon for GSM-nettverket.

Med MTU BTD950 får man brukt bordtelefonens tradisjonelle funksjoner over GSM nettet, og slipper dermed å føre en GSM samtale i mobiltelefon. Videre unngår man stråling fra mobiltelefonen.

MTU har utstyrt enheten med en LCD-skjerm. Denne kan blant annet vise tapte, ubesvarte og mottatte anrop. I tillegg kan den vise telefonens kontaktliste med plass til 50 kontakter. MTU har også sørget for stemmestyring for den nye enheten. Denne funksjonen fungerer ved at bordtelefonen bruker mobiltelefonens stemmestyringsfunksjon.

Alt skulle tilsi at enheten vil finne seg til rette også i det norske markedet. MTU er nemlig et firma som eksisterer i land som Sverige, Danmark, Frankrike, Porgtugal, Tyskland og Norge. Norge var det landet der firmaet først ble etablert, nærmere bestemt Larvik.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen