Grønn PC fra Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens Computers er foreløpig en av de få maskinvareleverandørene som utvikler miljøvennlige PC-er. SCENIC Grønn PC serie er designet for miljøvennlighet gjennom hele livssyklusen, fra materialene brukt i produksjon til resirkulering og gjenbruk.

SCENIC C620 er det sjette medlemmet i selskapets grønne produktfamilie, og integrerer miljøvennlige teknologier slik som et hovedkort med minimalt blyinnhold, energisparende teknologier, stille vifte og driverteknologi som er ment å gi et energieffektivt samt stille kontor.

Man har blant annet basert seg på i915GV-brikkesettet, Serial ATA og MultiBay-teknologi der man kan velge optiske enheter etter behov. WLAN, innbruddsdeteksjon og smartkortleser kan leveres etter behov.

"Den grønne PC-en er ikke lenger bare et ønske – men innen 2005 vil det bli et lovfestet krav med de nye reguleringene fra den europeiske kommisjonen," sier Peter Esser, Executive Vice President Volume Products & Supply Operations hos Fujitsu Siemens Computers.

"Forpliktelsen vi har overfor miljøet skal ikke gå på kompromiss med kvaliteten på PC-produktene," avslutter han i Fujitsu sin pressemelding.

SCENIC C620 Grønn PC vil være tilgjengelig i januar 2005 og ha veiledende utsalgspris på 799 Euro i Tyskland.

(Kilde: Fujitsu Siemens)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen