Grønn og proff

Det nyeste tilskuddet til Sony Ericssons GreenHeart-portefølje har både berøringsskjerm og komplett Qwerty-tastatur – og kjører Windows Mobile 6.5.3.

Dermed kan du åpne og redigere Office-dokumenter, få full tilgang til e-posten din og Microsofts MyPhone-tjeneste gjør at administrator kan slette data fra telefonen om du mister eller blir frastjålet den.

Sony Ericsson mener likevel Aspen ikke bare handler om jobb. Med Media Browser og PlayNow får du tilgang til sosiale nettverk og medieinnhold. Her er også a-GPS og Google Maps, samt et 3,2-megapikslers kamera. Støtte for turbo-3G og Edge er også på plass. Se faktaboksen til høyre for flere spesifikasjoner.

Selskapets GreenHeart-produkter kjennetegnes ved at det er brukt mer miljøvennlige materialer i produksjonen av telefonene, det er brukt resirkulert plast og brukerhåndboken finnes kun elektronisk. I tillegg skal vannbasert lakk og en energisparende skjerm gjøre at CO2-utslippene er 15 prosent lavere enn ved produksjon av andre mobiler.

Aspen skal være på plass i butikkhyllene i løpet av andre kvartal, og prisen vil ligge mellom fire og fem tusen kroner uten abonnement, sier markedssjef i Sony Ericsson Norge, Anniken Amdam, til Mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen