Griselekker luksus fra LG

LG har tidligere vist noen mørke og mystiske bilder av det som skal være selskapets flaggskip denne høsten, LG BL40. BL er en forkortelse for Black Label, en betegnelse LG har satt på sine ypperste designmobiler Chocolate, Shine og Secret. Bildene vi nå har mottatt viser at LG følger opp denne tradisjonen.

Filmmobil
Det er foreløpig sparsomt med spesifikasjoner LG BL40, men noen av dem kan vi lese direkte fra disse bildene. Telefonen for S-class brukergrensesnitt, skjermen måler 4 tommer og er den første mobilskjermen i 21:9-format. I praksis betyr det at den er tilpasset filmfremvisning, men skjermstørrelsen skulle også gjøre den godt egnet for nettsurfing, e-post og andre oppgaver der skjermbredden er viktig.

Bildene viser også at telefonen har 3,5mm utgang for hodetelefoner og et kamera som tar bilder med 5 megapiksler oppløsning. Dessuten har den GPS, og etter det vi erfarer en videreutvikling av multitaskingsnarveiene fra LG Crystal. Det betyr at du kan starte en valgt applikasjon ved å tegne en figur på skjermen. Funksjonen virker når skjermlåsen er aktiv, så fra nå av trenger vi ikke å vekke telefonen, åpne menyen og velge applikasjon derfra.

Kostbar
Når den nye LG-mobilen kommer til Norge er vi litt usikre på, men mye tyder på at den dukker opp allerede i oktober. Prisen vil antakelig bli i nærheten av konkurrenten Samsung Omnia HD, som i dag koster rundt 6500 kroner uten abonnement.

Her kan du se flere bilder av den nye luksusmobilen.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen