Grindhouse for voldelig for USA

Hele poenget med ”Grindhouse” er nettopp å vise materiale som ikke var/er passelig for normale kinoer, men som bare kunne vises på såkalte ”grindhouses”.

Vold og sex skaper trøbbel for
Vold og sex skaper trøbbel for "Grindhouse".

Trenger R-rating

Nå står filmskaperne ovenfor nettopp det samme problemet som de bygger filmideen sin på. ”Grindhouse” må muligens trimmes med hensyn av vold og sex for å kunne få en såkalt R-rating, som er en av de høyeste aldersgrensene i USA. Filmens målgruppe vil uten tvil foretrekke filmen uklippet, men uten en R-rating vil det bli vanskelig for distributørene og for de som leder markedsføringen av filmen, skriver nettstedet darkhorizons.com.

Størstedelen av problemene ligger visstnok i de trailerne til fiktive filmer som skal vises mellom de to filmene. I Rob Zombies trailer for "Werewolf Women of the SS" vises det toppløse kvinnelige fanger i en nazistisk konsentrasjonsleir. I en av scenene bindes en av fangene til en stol mens hun tappes for blod før hun deretter blir brennmerket med et jernsvastika.

Hodeløs oralsex

I traileren for ”Thanksgiving”, laget av Eli Roth (”Hostel”), får vi blant annet se en kvinne som gir oralsex til kjæresten uten å oppdage at kjæresten har blitt halshugget. I en annen scene blir en baby spist av en overvektig man.

Kulturo har tidligere skrevet om Europalanseringen av "Grindhouse", der de to filmene kommer til å bli vist hver for seg med flere måneders mellomrom. Dette kan også bety at de fiktive trailerne heller ikke vil bli vist her i Europa.

Se trailer til filmen her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen