Greier 100 GB

Archoes presenterer nå AV700, som er en mediespiller med en syv-tommers skjerm i 16:9 format, samt en harddisk på opp til 100 GB. Dette burde definitivt kunne tilfredsstille de fleste.

Til salgs når feriepengene kommer
Spilleren fra Archos vil være i handelen allerede i juni. Med sin brede skjerm og store lagringskapasitet vil nok denne kunne bli en slager for de som ønsker litt underholdning i hagen eller på stranda.

Spilleren kommer i to forskjellige størrelser, henholdsvis med 60 og 100 GB harddisk. Den kan også kobles til en TV. I motsetning til Microsofts PMC (Portable Media Center) kan denne mediespilleren ta opp video fra TV-en, noe som kan være praktisk.

Archos har i tillegg innledet et samarbeid med EchoStar, som er en leverandør av satellitt-TV i Europa. AV700 kan forstå de elektroniske programguidene fra EchoStar, og kan dermed programmeres til å gjøre opptak av programmer som sendes over satellitt.

AV700 har også en USB-host-funksjon i AV700, slik at man for eksempel kan koble et digitalkamera til enheten, og bruke lagringsplassen til harddisken til å legge av bilder og lignende. Dette kan være nyttig når man er på ferie og begynner å gå tom for plass på kameraet.

Prisen for modellen med 100 gigabyte harddisk blir på omkring 1200 dollar eller rundt 8000 kroner, noe som er i stiveste laget. Det er imidlertid ingen tvil om at enheten til gjengjeld kan by på noen timer med moro.

(Kilder: Infosync, Softpedia, Autoroot)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen