Gratulerer med dagen!

Vi i Kulturo.no ønsker alle våre lesere en god 17.mai. Fordi vi, forhåpentligvis på lik linje med dere, skal gå i tog, stappe ansiktet fullt av is og sukkerspinn og løpe om kapp med poteter i skje, serverer vi ingen store saker i dag. Skulle leselysten likevel slå til kan vi anbefale følgende:

Klassisk musikk til folket

Hva kan du egentlig om klassisk musikk? Ikke stort? Ta med ro, vi holder på med en stor guide, les Klassisk for dummies - del 1 og Klassisk for dummie - del 2.

Hvordan tenker musikere?

Greit nok, det er umulig å komme med noen konkrete svar her. Derfor prøver vi med jevne mellomrom å dykke ned i hodene til musikkskapere vi mener fortjener det. Hittil har vi tatt for oss to store herrer innenfor hvert sitt felt, nemlig Ennio Morricone ofg Arjen Lucassen.

Kampen mellom kino og TV

Sverger du heller til filmen fremfor musikken? Det er i skjønneste orden, i alle fall om du leser denne store featuren om hvorfor regissører lager TV-serier og hvordan TV-kanaler kan få makt i Hollywood.

Hva er styggest og penest, best og verst?

Vi har begynt å lage topplister av ymse slag, både innen film og musikk. Du kan se en oversikt over samtlige lister her.

Gratulerer med dagen!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen