Gratisløsning for DVD til din Nokia

Tilbudet er en del av en kampanje, og vi ringte Nokia for å høre hvor lenge gratistilbudet vil vare: - Dette programmet vil antakelig være tilgjengelig ut juni. Deretter vil det bli erstattet av et annet program som gjør det samme, men som har visse forbedringer, svarer informasjonssjef i Nokia, Anna Svensson. Det betyr at du også i fremtiden vil kunne kopiere DVD-plater over å på minnebrikker og se filmene på din mobiltelefon. 

IMEI
Det eneste du behøver å gjøre for å ta programmet i bruk er å registrere deg på en nettside der du også oppgir telefonens IMEI-kode. Koden må du ha for å dokumentere at du virkelig eier en N-Series-mobil.

Vi registrerte oss og lastet programmet til vår PC. Når vi åpnet den nedlastede zip-filen fant vi en tekstfil, fire Nokia-installasjonsfiler og selve programvaren for installasjon på PC. Nokia-programmene installerer du bare om du har en eldre Nokia uten realplayer. I tekstfilen finnes en liste som viser hvilke installasjoner du behøver å gjøre avhengig av hva slags Nokia-modell du har. 

Programmet du mottar heter Media Studio 4.0.1, er fra Makameya, og kan altså brukes for å rippe DVD-er til minnekort som du putter i mobiltelefonen. Undertekster blir med, mens menyer og andre plasskrevende og ikke kritiske DVD-funksjoner vaskes bort. 

Minnet avgjør
Vi kopierte filmen Million Dollar Baby fra DVD til en minnebrikke på 128 MB. Prosessen tok en liten time, og kvaliteten ble overraskende bra, den harde komprimeringen tatt i betraktning. Selv tekstingen var godt lesbar. En del pikselering (rutemønster) må vi riktig nok tåle, men så komprimerte vi også filmen ganske brutalt (fra 4 GB til 128 MB).

Hvor hard komprimeringen skal være velger du selv, ved å angi størrelsen på minnekortet (større minnekort gir større fil og bedre sluttresultat).Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen