Gratis videotelefoni ut året

Har du en 3G-telefon, men ikke helt fått sansen for videotelefoni eller ikke fått tid til å prøve det ut skikkelig? Det er det på tide å gjøre noe med. Nå kan du nemlig videoringe helt gratis resten av året.

Det er en entusiastisk John Olve Andersen som forteller at alle Mobyson-kunder nå får videotelefonere gratis resten av året. Tilbudet gjelder selvsagt til andre Mobyson-kunder, men også til kunder hos Telenor og Netcom.

- Videosamtaler er helt gratis uansett hvem du ringer til i Norge og hvilket abonnement du har. Det er bare hvis du ringer i eller til utlandet at det koster å ringe, sier administrerende direktør i Mobyson John Olve Andersen til Mobilen.no.

Dermed kan også kontantkortkunder kose seg med gratis videosamtaler.

Telenor først
Mobyson er ikke alene om å tilby gratis videosamtale resten av året. Mens Netcom foreløpig har tilbudt gratis videotelefoni frem til 01. mai, gikk Telenor forrige uke ut og forlenget gratisperioden til 31.12.2006.

- Vi har ikke sendt ut noen pressemelding om videosamtaler vil være gratis frem til årsskiftet, men det stemmer at vi har utvidet gratisperioden, bekrefter Atle Lessum informasjonssjef i Telenor overfor Mobilen.no.

OgsÃ¥ Telenor kjører helt gratis videosamtaler – bÃ¥de til Telenor-kunder, andre kunder i Telenors nett og Netcom-kunder.

One Call følger etter
One Call har siden 1. mai hatt gratis etablering for sine kunder. Dermed slipper kundene unna etableringsavgift ved å bytte til One Call. Tilbudet skulle vare til 1. juni, men nå utvider One Call tilbudet til å gjelde en måned til. I tillegg slår de seg på bølgen med gratis videotelefoni til alle One Calls etterbetalte kunder.

Skal du p̴ sommerferie i Norge, eller har du lyst til ̴ ringe kollegene p̴ kontoret mens du ligger og plasker i vannkanten med en kald pils Рja da er det fritt frem Рog faktisk billigere enn om du ringer p̴ vanlig vis.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen