Gratis TV-guide til din iPhone

Gratis TV-guide til din iPhone

Er du kunde hos Canal Digital og har en iPhone, eniPad eller en iPod Touch kan det være verdt å ta turen innom App Store ved anledning. Der finner du nemlig Canal Digitals egenutviklede TV-guide-app som gir deg full oversikt over TV-kanalene du har hjemme i stua.

- Canal Digitals TV-Guide er gratis og tilgjengelig for alle. Vi la den ut på fredag og i løpet av helgen har den vært en av de mest nedlastede applikasjonene på både iPhone og iPad, sier administrerende direktør Petter Carlsen Canal Digital.

Søk, favoritter, del på Facebook
Applikasjonen lar deg søke opp programmer eller kanaler og lagre dine favoritter for rask tilgang ved en senere anledning. Du kan også dele dine favorittprogrammer på Facebook via Canal Digitals app. I tillegg kan du bla igjennom ulike sjangre.

Selve programoversikten viser kort info om programmet som vises, og selvsagt når det starter og slutter.

- TV-guider presenteres vanligvis som en enkel liste for hver kanal, eller som en tabell med kanaler. Vi har designet en TV-guide som kombinerer det beste fra begge presentasjonsformene, forteller Carlsen.

LES OGSÅ: 20 iPhone-apps vi elsker

Vi prøver...
Vi har lastet ned Canal Digitals TV-guide-app på en iPhone 4. Design og layout ser bra ut, og den utfyller de basiskravene vi setter til en slik type applikasjon.

Likevel er det et par ting vi savner. Sjanger-inndelingen er ok, men trykker du for eksempel på "Sport" får du opp all mulig slags sport. Her burde det vært underkategorier med fotball, tennis, golf, motorsport etc., ettersom "Sport" er et temmelig omfattende begrep.

En annen ting er varsling. Når man har en slik app på mobilen burde det være rimelig å få til at en alarm går av et par minutter før programmet starter - hvis du ønsker det. Dette er ikke mulig for øyeblikket.

Ellers fungerer tjenesten tilfredsstillende. Canal Digital lover i sin pressemelding at de vil tilføre appen nye og spennende funksjoner om kort tid.Konkurrenter
Du trenger selvsagt ikke være Canal Digital-kunde for å laste ned TV-guide-appen, men merk at det er kanalene denne tilbyderen tilbyr som profileres. Det er to andre norske TV-guider til iPhone som har blitt populære, men disse koster penger.

Last ned Canal Digital TV Guide til iPhone (iTunes)

Kjøp VG TV-Guide til iPhone (iTunes - 21 kroner)

Kjøp TV-Guide av Knut Ørland (iTunes - 11 kroner)

Oppdatert:

Våre observante forumbrukere påpeker at også Altibox har en gratis TV-guide-app - den kan du laste med her (iTunes)

LES OGSÅ: Verdens dyreste iPhone-apper

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen