Gratis snop til mobilen

Alternativ tekst mangler
Free Mobile Snack er en serie med gratis snop til mobilen (Foto: Einar Eriksen)

Programtest

Free Mobile Snack

Utvikler: Somusar sas
Lisens: Gratisvare
System: Symbian, Series 60 v1, v2, v3
Versjon: 3.1.5
Størrelse: 506 kB

Beskrivelse: Free Mobile Snack er en serie programmer som er ment å være lærerike eller underholdende - eller begge deler.
Last ned: Handango.com

Er du interessert i historie, eller bare liker en god fortelling? Eller liker du piano-musikk? Da kan det hende du vil falle for Free Mobile Snack.

Free Mobile Snack er en serie gratis snop til mobiltelefonen. På listen finner du et fotoalbum fra den italienske byen Venesia på 1700-tallet, en beskrivelse av Michelangelos mesterverker i Roma, syv timer med Mozarts sonater for piano og to Sherlock Holmes-fortellinger.

Som navnet tilsier er alle disse programmene gratis. De nyeste utgivelsene støtter også Symbian Seres 60 versjon 3. Vi installerte programmene på en Nokia E50.

Lærerikt
Tror du at dilldall i form av programmer til mobiltelefonen er tull og tøys, og har ingen hensikt for seg, må du tro om igjen. Free Mobile Snack er nemlig en rekke programmer med pedagogisk verdi.

Alternativ tekst mangler

Sherlock Holmes-fortellingene er på orginalspråket - engelsk. Den ene utvalgte fortellingen er The Devil's Foot og den andre er The Red-Headed League. Begge fortellingen er skrevet av Sir Arthur Conan Doyle, som skriver på en gjennomtenkt og underholdende måte. Innimellom finner du illustrasjoner som lager luft imellom teksten. Generelt sett lettleselig og spennende.

Michelangelo: Sistine Chapel Ceiling er kanskje noe for de spesielt interesserte. Det hele er delt opp i tre deler, og du må installere et program for hver del. Her blir Michelangelos kunstverker fra Roma illustrert og forklart. Vi tror ikke programmet vil gjøre en hvilken som helst person interessert i kunst, men for den som har lyst å lære om Michelangelos verker er det informativt nok.

Mozarts sonater for Piano er for de som har sansen for musikk. Du trenger ikke ha doktorgrad i musikk, eller være pianist, for å kunne nyte inspirerende pianomusikk. Er du spesielt interessert, og har hørt dette før, vil det imidlertid være bedre å finne frem gramofonen, platespilleren eller cd-spilleren - for lydkvaliteten her er ikke den beste.

Bildeserien fra Venesia er en tidsreise i bilder. Dette er for deg som liker gammel historie, kanskje spesielt italiensk, så vel som for deg som interesserer deg for gamle båter. Venesia er nemlig en by som er kjent for sine mange kanaler.

Konklusjon
Det finnes en drøss med programmer for Symbian Series 60. Mange av de er nyttige, som for eksempel planleggere, værvarsel og samtalehåndtering. Andre er totalt unyttige for de aller fleste. Denne programserien kan kanskje ikke regnes som nyttig, men de fleste programmene er lærerike og har en pedagogisk verdi samtidig som de underholder. Og det setter vi pris på.

Programmene kan lastes ned fra Handango.com.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen