Gratis SMS og MMS fra Telenor

(Foto: Istockphoto / Artgo)
(Foto: Istockphoto / Artgo)

Det har kun gått to uker siden Netcom gjorde det gratis å sende tekstmeldinger innad i Trådløs Familie. Nå følger Telenor etter, og fjerner prisen på meldinger i sitt eget familietilbud, Fri Familie. I samme slengen gjør operatøren det gratis å sende bildemeldinger.

Telenor har også gjort en del endringer i vilkårene. Før måtte flere av medlemmene i Fri Familie ha et regningsbasert abonnement, nå behøver kun ett av medlemmene ha det.

For bedriftskunder
Telenor har også åpnet for at bedriftsabonnenter kan være medlem av Fri Familie. Nå kan for eksempel både mor og far ha bedriftsabonnement, mens barna har privatabonnement.

Men er du bedriftsbruker får du ingenting gratis. Selv om privatkundene i medlemsskapet kan ringe og sende meldinger gratis til brukerne med bedriftsabonnement, må bedriftskundene betale vanlige takster for alle tjenester.

De nye endringene vil tre i kraft den 19. februar. Du kan lese mer på Telenors egne nettsider.

Det er ikke bare Telenor og Netcom som tilbyr familieløsninger for mobiltelefon. Den 19. september 2005 lanserte Tele2 sitt tilbud Mobil Familie, og i juli i fjor kom Chess med Chess Family.

(Kilder: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen