Gratis SMS mellom Djuice-kunder

En ny tjeneste som kan knyttes til alle Djuice-abonnement gir deg muligheten til å sende ubegrenset gratis SMS til alle dine Djuice-venner. Tjenesten, som har fått navnet SMS Friends, gjelder imidlertid kun SMS som er sendt i Norge.
 
SMS Friends koster ingenting, men for å aktivere tjenesten må du sende FRIENDS til 1999, gå til en mobilforhandler, eller klikke deg inn på hjemmesidene til Djuice.
 
Sju milliarder SMS i året
Ifølge Statistisk Sentralbyrå sendes det mer enn sju milliarder SMS i året i Norge, og nordmenn sender i gjennomsnitt mellom sju og åtte meldinger om dagen. I aldersgruppen 15-30 år sendes det nesten dobbelt så mange SMS sammenlignet med gjennomsnittet. Ungdom og unge voksne er målgruppen til Djuice.
 
- Vi vet at SMS betyr mye for ungdom. Undersøkelser viser at 62 prosent mener SMS er den beste måten for å holde jevnlig kontakt med venner. Med SMS Friends vil vi vise at vi mener alvor og setter handling bak ord. Dette er beviset på at Djuice er kongen på SMS, sier Tor-Arne Fosser, leder i Djuice Norge, i en pressemelding.

Vil det lønne seg for deg å bytte til Djuice? Sjekk Ringepriser for å finne abonnementet som passer best for deg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen