Gratis SMS i Trådløs Familie

Gratis SMS i Trådløs Familie

- Som eneste operatør i Norge utvider dermed NetCom familiekonseptet fra å gjelde gratisringing mellom familiemedlemmer til å også inkluderer gratis tekstmeldinger, skriver selskapet i en pressemelding. 

Ved utgangen av fjoråret hadde NetCom 270 000 kunder tilknyttet Trådløs Familie. Vi ønsker å belønne alle disse ved å gjøre Trådløs Familie til en enda bedre og mer lønnsom løsning, sier produktsjef Anette Eidesen. 

- Vi spurte kundene våre om der var noe som kunne gjøre Trådløs Familie til et enda bedre alternativ. Vi ble oppfordret til å vurdere fri SMS. Vi er både stolte og glade for å kunne imøtekomme dette ønsket, og håper nyheten blir tatt godt i mot blant kundene våre, sier Eidesen. 

Tøff konkurranse
Siden NetCom høsten 2005 introduserte familiekonseptet på det norske markedet har flere av selskapets konkurrenter lansert lignende produkt. 

- Både store og mindre aktører har siden den tid kommet på banen med kopier. Det må vi regne med – det er slik markedet fungerer. Vi skal gjøre vårt for at Trådløs Familie forblir det beste valget, og håper at dagens lansering kan bidra til å befeste NetComs posisjon som det beste og mest lønnsomme alternativet for familien, avslutter produktsjefen.

Trådløs Familie-konseptet har vunnet flere priser. Sist utmerket som Årets operatør produkt under Mobilgalla 2006.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen