Gratis PSP på flyet

Liker du ikke å fly? Eller kanskje du synes flyturer er noe av det kjedeligste som finnes? Enten du nå har flyskrekk eller bare kjeder deg, vil nok Widerøes sjarmoffensiv gjøre det betraktelig enklere å sitte på et fly for deg som liker spillkonsoller.

Fra første desember kan nemlig alle passasjerer som ønsker det få låne en PSP, eller Play Station Portable under reisen. I tillegg til at det er gratis, kan du koble spillkonsollene opp mot hverandre og spille med kompisen eller tanta di mens du flyr over byer og fjell.

- Store mengder PlayStation Portable-spill og filmer under utvikling og produksjon lover godt for aktivisering om bord i Widerøe-flyene, forteller markedssjef i Widerøe, Trude Erlandsen i en pressemelding.

Et så godt tilbud som dette må selvfølgelig ha en hake, og her er den: Tilbudet gjelder bare på flyturer som varer lenger enn én time. Det betyr at hvis du for eksempel skal fly hjem til Oslo fra Trondheim i jula, er du ti små minutter unna å få låne en PSP på flyet. Da må du finne andre måter å få tiden til å gå på. Skulle du bli helt opprådd kan du imidlertid kjøpe en splitter ny PSP på flyet, siden Widerøe selger konsollen til alle sine passasjerer.

(Kilder: Wideroe, Mobile Mag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen