Gratis program til Nokia mobiler

Å lytte til podcast i mobilen krever som regel at man først laster ned lyd- eller video-filen til sin PC og deretter over til mobilen. I tillegg finnes blant annet et Series 60-program som gjør at man kan prenumerere på podcasts og laste ned filene direkte til sin mobil uten å gå omveien via en PC.

Med Nokias nye podcasts program skal du kunne gjøre akkurat dette med alle nye smartphones fra produsenten, det vil si de som har Series 60 Third Edition. Programmet i seg selv er gratis men at laste ned filer kan være alt annet enn gratis. De er ofte ganske store, titalls megabyte er ikke uvanlig. Derfor bør man se til å ha et abonnement med lav pris for datatrafikk. Ett alternativ, som også gir raskere nedlastning av filene, er å kople opp mobilen via WLAN, noe som flere av modellene i Nokias E- og N-serie har støtte for.

Programmet er fortsatt under utvikling og befinner seg i det såkalte beta-stadiet. Det betyr at det fortsatt kan finnes bugs, noe som ble bekreftet når svenske mobil.se testet programmet. Når vi prøver det på en E60 fungerer det dårlig, men når vi siden tester med en N92 fungerer det bedre.   

Du finner programmet under download på mobilen.no, eller her!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen