Gratis program til gründere

Mamut er en leverandør av administrative programvareløsninger til små og mellomstore bedrifter. De tilbyr nå programpakken Mamut NyStart for de som skal etablere sin egen bedrift. Programpakken er helt gratis uten tidsbegrensninger.

Mamut NyStart er en brukervennlig programpakke som gir brukerne oversikt og er et verktøy som skal øke muligheten for at brukeren skal lykkes i etableringsfasen. Programmet skal hjelpe gründere med å etablere effektiv struktur, drift og finansiering. Programmet skal gjøre det enklere å møte praktiske og økonomiske utfordringer i startfasen.

Mamut NyStart er en samling verktøy, informasjon og tjenester som forenkler og tilrettelegger for planlegging og oppstart av en virksomhet. Pakken inkluderer etablererguide, forretningsplanlegger, kunde- og salgsoppfølgingsprogram (CRM), eget nettsted med egen nettbutikk, nettbasert sikkerhetskopiering, produktregister og interaktiv informasjonstjeneste.

Les en pressemelding fra selskapet. På nettsiden mamut.com/no/nystart finner du informasjon om programpakken med mulighet til å bestille pakken helt gratis.

Kilde: digi.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen