Gratis moro fra Nokia

Nokia er ikke akkurat kjent for å spare på noe når de kjører reklamekampanjer for produktene sine. Denne gangen har den finske giganten bestemt seg for å gi bort gratis spill til medlemmer av N-Gage Arena, som er Nokias samlested for eiere av N-Gage.

Spillet som gis bort har fått navnet Snakes, og er en avansert versjon av gode gamle Snake. Selve konseptet er uforandret siden sist - spis og voks. Foruten dette er det ikke mye som minner om det originale spillet, som i sin tid sørget for mange gode timer foran skjermen til Nokia 5110.

3D og flerspillermuligheter
For det første har den sultne slangen nå fått farger, og befinner seg i en tredimensjonell verden. Dermed er det duket for en fargesprakende spillopplevelse på baner som både går oppover og sidelengs, såvel som oppned. I tillegg til de vanlige banene har man også spesielle bonusbaner, som inneholder store mengder mat og spesialobjekter.

Snakes rommer totalt 42 forskjellige baner, så man har mange timer med god underholdning foran seg. Når man har rundet spillet, er det bare å sette seg ned sammen med tre kamerater og utnytte flerspillermulighetene til det fulle.


(slik ser N-Gage-sidene ut for tiden.)

En epidemi
På Nokias dedikerte nettsted for N-Gage, er fokusen på Snakes stor. Faktisk så stor at Nokia har laget ni online TV-kanaler, som alle er dedikert til den mystiske Snakes-epidemien som har dukket opp. Noe av årsaken til at den finske giganten velgert å kalle Snake for en epidemi, er sannsynligvis at spillet sprer seg så lett, og på flere forskjellige måter.

Man kan nemlig både laste spillet ned fra hjemmesidene til N-Gage, eller få det fra en annen som er "infisert". I hovedmenyen til spillet finner man faktisk noe så uvanlig som muligheter for å sende spillet via Blåtann.

De som måtte være interessert i spillet kan registrere seg på N-Gage.com , for å få tilgang til nedlastningen. Spillet skal visstnok bare kunne brukes på spilltelefonene N-Gage og N-Gage QD. Noe som imidlertid ikke er noen hemmelighet, er at det ikke skal den helt store anstrengelsen til, for å spille N-Gage-spill på andre Series 60-enheter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen