Gratis mobil veiviser for reisende

Ved å registere deg på sidene til Eartcomber får du tilgang til en base med kart over hele USA. Kartene kan du laste ned på en mobiltelefon og bruke sammen med GPS-utstyr. Velger å registere dine hovedinteresser kan kartene vise vei til nærmeste interessante sted, enten du samler på antikke biler eller leter etter stedets beste kinarestaurant.

Skulle du ha glemt å laste ned kartet før du reiste kan du også søke det opp og laste det ned med mobiltelefonen. 

Tre trinn
For å komme i gang må du gjennom tre enkle trinn. Registreringen har vi allerede nevnt. Den er gratis og det eneste du behøver å gi fra deg er e-postadressen din. Husk å fjerne haken i boksen som gir Earthcomb anledning til å sende deg informasjon, med mindre du faktisk ønsker dette.

Neste trinn er valg av kart. Også dette gjør du på PC-en den første gangen. Senere kan du gjøre det fra en hvilken som helst PC, eller du kan gjøre det fra mobiltelefonen din.

Tredje trinn er å velge interesseområder. Museer, hoteller, restauranter eller hva det måtte være – plukklisten er lang, og du velger fritt. Også dette er informasjon du kan forandre på senere. 

Detaljert
Til sammen inneholder basen informasjon om 250.000.000 steder i USA, og du kan se hva som vises på 5.200 teaterscener og 30.000 kinoer. Søker du på en spesiell film kan du også finne veien til nærmeste kino som har denne filmen på programmet.

Tjenesten er tilgjengelig for alle som har mobiltelefon med operativsystem fra Palm eller Microsoft.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen