Gratis MMS i helgene

At mobiloperatørene kjører slike kampanjer for å få flere til å venne seg til å benytte multimediemeldinger, er naturlig. Gratisperioder er svært viktige når folk skal læres til å etterspørre tjenester de ikke har noe forhold til.

Fra før har mobilselskapet Chess kunngjort gratis MMS i mars og april.

– Påsken er på vei, med fjellsvette og en utepils som strengt tatt er litt i kaldeste laget. Pilsen, svetten og andre opplevelser deler du alle helger i april gratis med vennene dine over MMS, skriver Telenor mobil på sitt nyhetsnettsted MinMobil (minmobil.telenor.no)

Gratis
NetCom er enda bedre, med gratis i helgene også i mai. Abonnentene kan i tillegg sende gratis MMS alle dagene disse månedene om de gjør det fra mother-nettstedet (mother.netcom.no). Der er det også mulig å sende så mange SMS man ønsker gratis. Men det krever innlogging som NetCom-kunde.

NetCom har også kampanjepriser på mobiltelefoner for folk som tegner eller viderefører sitt abonnement. Der skiltes det med Nokia 3200 for 395 kroner, Sony Ericsson Z600 til 1298 eller Siemens ST60 til 1199. Tilbudene krever binding til NetCom i 12 måneder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen