Gratis meldinger i sommer

De norske teleoperatørene satser nå for fullt på MMS-meldinger, som de håper skal bli en like vellykket melkeku som de stadig mer populære tekstmeldingene har vært de siste årene. Et kanskje noe uventet resultat av satsningen på MMS, er at selskapenes kunder nå vil kunne skrive gratis tekstmeldinger de kommende månedene.

For raskere spredning i markedet kjører nemlig både Netcom og Telenor en gratiskampanje i juni og juli, underbygget av en massiv reklamekampanje som spenner over både radio og TV. Siden man ikke nødvendigvis trenger å fylle MMS-meldingene sine med bilder og lyd, men kan nøye seg med noen linjer tekst, kan man like så greit bruke disse fremfor ordinære SMS-meldinger.

For å kunne skrive gratis tekstmeldinger på denne måten, kreves det selvsagt at både sender og mottaker har MMS-kompatible mobiltelefoner. Det innebærer stort sett de fleste fargeskjerms-telefoner som har blitt lansert det siste året. Du må også ha aktivert abonnementet ditt for MMS, noe du kan gjøre over operatørenes nettsider eller ved å ringe til kundestøtte.

Har du dette på plass, er det bare å begynne å skrive i vei!

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen