Gratis kontorpakke på nettet

Microsoft Office har blitt uunnværlig for mange av oss, og selv om det finnes alternativer, holder mange fast på vanen. Nå finnes det imidlertid et gratis alternativ.

Alle tjenester
Gratisprogrammer tilgjengelige på nett er ofte vel og bra, men en rekke mangler funksjonalitet i forhold til versjonene du må betale for. Zoho.com er imidlertid et unntak, og tilbyr flere applikasjoner enn det vi finner i den vanlige Office-pakken fra Microsoft, og det hele er fullstendig gratis.

Det eneste som kreves er en kjapp registrering, og så kan du benytte alle de 12 tjenestene hos Zoho.

Samtlige operativsystem
Ettersom Zoho er nettbasert kan man benytte tjenestene med alle operativsystemer, og det er støtte for alle de største nettleserne, blant annet Internet Explorer, Safari, Firefox og norske Opera.

En annen stor fordel med Zoho er at det fungerer omtrent som en Exchange-server mellom navngitte brukere. Du kan dele kalenderavtaler, mail, og filer med andre ansatte som også benytter seg av tjenesten.


Zoho Sheet er et glimrende gratis alternativ til Microsofts Excel.

12 tjenester
Zoho.com er ingen ny tjeneste, og har allerede eksistert noen år, men utvider stadig sitt tjenestetilbud. Nå får du programmer tilsvarende Word, Excel, Powerpoint, Access, samtidig som du har muligheten til webkonferanser, et regnskapsprogram, prosjektstyring og et chatteprogram for deg og kollegaene dine.

Med de forskjellige tjenestene kan du både lese og lagre i samtlige av filformatene som brukes av både Microsoft Office og Openoffice. Dermed er det ingen kompabilitetsproblemer med andre som ikke benytter Zoho.

Zoho finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen