Gratis GPS

Er du blant dem som kunne tenke seg å teste GPS-navigasjon med mobiltelefonen din, men skremmes av høye priser? Da bør du ta en titt på den nye løsningen fra Nav4all. Dette nederlandske selskapet har nemlig sluppet GPS-programvare som skal utfordre Wayfinder, VDO Dayton og andre løsninger for mobilnavigasjon. Frem til august kan du teste tjenesten helt gratis.

Det eneste som kreves for å ta i bruk Nav4all er at du har en GPS-modul eller innebygget GPS i mobiltelefonen din. Så snart du har installert Nav4all på mobiltelefonen din, kan du laste ned kjøreruter fra produsentens karttjener. Tjenesten fungerer omtrent på samme måte som det innebygde programmet i Siemens SXG75 som vi testet i februar. Det følger derfor ingen kart med programmet fra Nav4all.

Det som gjør Nav4all spesielt interessant er den hyggelige prisen. Frem til 15. august kan du nemlig teste tjenesten helt gratis, og slipper derfor unna med kun å betale hva det koster å laste ned kjøreruter via GPRS. Etter at testperioden er over koster et årsabonnement på Nav4all mellom 65 og 180 kroner i året. Til sammenligning koster ett års navigasjon med VDO Dayton rundt 800 kroner. Noe av grunnen til den lave prisen er at Nav4all ikke har noen kundestøtte, annet enn hva du finner på produsentens hjemmesider.

Nav4all kan vise deg veien på 55 språk, inkludert norsk. Du kan velge mellom kvinne- eller mannsstemme, og det som produsenten kaller "ulike morsomme stemmer" på engelsk. Vi forsøkte å installere Nav4all på Siemens SXG75, uten at vi fikk programmet til å fungere. Om du vil gi programmet en sjanse, kan du klikke deg inn på Nav4all.com , og laste ned programmet derfra.

(Kilde: Mobil.se, Nav4all.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen